Moms &

Een van de leuke dingen aan het moederschap vind ik het contact met andere moeders. Het contact is snel gelegd, zeker als je elkaar vaker tegenkomt in bijvoorbeeld de speeltuin of bij het kinderdagverblijf. Ook via social media heb ik al veel leuke moeders leren kennen die ik anders misschien niet zou tegenkomen, hoe leuk is dat! Ik vind het oprecht een leuke en fijne toevoeging om deze groep moeders, naast andere vrienden en familie, om mij heen te hebben.

In deze rubriek staat daarom de andere moeder centraal. Er komen verhalen aan bod van andere moeders en omdat het nog leuker is het om elkaar in het echt ontmoeten, ga ik eens in de zoveel tijd koffie drinken met mooie, lieve en leuke moeders die ik o.a. via Instagram heb leren kennen of weer vaker ben gaan spreken. We praten over het moederschap en alles wat het met zich meebrengt. Uiteindelijk doen we allemaal maar wat, ieder op haar eigen liefdevolle manier en erover kletsen vind ik het allerleukst.

Hopelijk haal jij hier ook inspiratie uit of is het gewoon fijn om even te lezen hoe een ander het doet. Ook als ik je nog niet ken sta ik altijd open voor een ontmoeting in het echt dus laat het me vooral weten als jij voor deze rubriek een koffietje met mij wilt drinken!