De leukste kraamcadeaus uit de Archive Store

Sinds ik bij de Archive Store werk word ik omringd door spullen van de mooiste kwaliteit. Het is iedere keer weer een feestje om er te mogen werken en mensen blij te zien vertrekken met hun aankoop. Wat het werken ook zo leuk maakt zijn de gesprekken die ik heb met iedereen die er komt. Aanstaande ouders, newborn ouders, opa’s & oma’s, tantes, beste vriendinnen, noem maar op. Op zoek naar iets voor zichzelf of een cadeau, met altijd als doel; het beste voor de kleintjes.

Het gebeurt vaak dat iemand binnenkomt en aangeeft op zoek te zijn naar een kraamcadeau, maar geen idee heeft wat leuk is om te geven. Dat bracht me op het idee om een lijst met (betaalbare) kraamcadeau tips uit de Archive Store met jullie te delen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat enkele vriendinnen en vrienden van ons tijdens kraamvisite met bakken eten (Willemien, Pros & Nouk), verse koffie (tante Jel) aan kwamen zetten. Dat was eigenlijk al een groot cadeau 😉

€0 tot €20,00

1. Swaddle, No74. €19,00
2. Strikmutsje, Engel Natur. €12,50
3. Houten alfabet blokken. €19,001. Deze swaddles zijn er in meerdere kleuren en kun je werkelijk voor alles gebruiken. Van origine wordt het gebruikt als inbakerdoek (swaddle), maar ze kunnen ook gebruikt worden als afdroogdoek, wieg- en ledikantlaken, spuugdoek, speel- en knuffeldoek, zonnescherm, over je aankleedkussen etc. Een cadeau dat altijd goed van pas komt.

2. Dit superzachte strikmutsje is gemaakt van 100% biologisch wol en is verkrijgbaar in meerdere maten.

3. Het zal nog even duren totdat de kleine met deze blokken speelt, tot die tijd staat het leuk in de kinderkamer 🙂

4. Rammelaar, Konges Slojd. €20,00
5. Houten kinderwagen speeltje, Manjewell. €17,50
6. 3 Bamboo baby lepeltjes, CINK. €12,00
4. Deze rammelaar van 100% biologisch katoen is heerlijk zacht en heeft een bescheiden belletje 😉 aan de binnenkant. Perfect voor het leren grijpen en het stimuleren van de fijne motoriek.

5. Dit houten speeltje van Manjewell is met de hand gemaakt en ideaal voor in de kinderwagen.

6. Deze lepeltjes zijn gemaakt van bamboe en geschikt voor de eerste babyhapjes.

7. Houten speenkoord, Manjewell. €15,00
8. Speen, Bibs. €3,50
9. Houten blokken cijfers, Archive Store. €15,00
7. Ook dit houten speenkoord van Manjewell is met de hand gemaakt. Ideaal in combinatie met de Bibs speen 🙂

8. De Bibs speen is er in allerlei kleuren, voor ieder wat wils. De spenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en BPA vrij.

9. Net als bij de houten alfabet blokken zal het nog even duren totdat de kleine ermee speelt, tot die tijd leuk ter decoratie.

€20,00 tot €50,00

10. Houten bijtring, Garbo & Friends. €29,00
11. Wagenspanner, Manjewell. €27,50
12. Doudou (knuffeldoek), No74. €23,00
10. Deze houten bijtring is perfect voor de fase waarin tandjes doorkomen. De bijtring is gemaakt van natuurlijk hout & leer (de oortjes) en vrij van chemicaliën.

11. Deze houten wagenspanner van Manjewell is tevens met de hand gemaakt en geschikt voor de kinderwagen. Het koord is elastisch en daarom gemakkelijk te bevestigen aan alle kinderwagens.

12. Dit heerlijk zachte knuffeldoekje van Numero 74 is leuk om mee te spelen of te gebruiken als speen/knuffeldoek. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

13. Babyboek, Write to Me. €49,00
14. Changing mat to go, Garbo & Friends. €35,00
15. Lion Head small, Fiona Walker. €36,0013. Dit prachtige baby boek, The First Year of You, is zó leuk om te geven. De eerste babystapjes, de eerste verjaardag en zoveel andere mooie eerste keren worden vastgelegd in dit boek. De box waarin het boek wordt gegeven is al een cadeau op zich, gemaakt van prachtig linnen.

14. Met dit verschoningsmatje to go kan de kleine overal verschoond worden. Er is ruimte voor enkele luiers en babydoekjes en het matje is makkelijk schoon te houden.

15. De dierenhoofden van Fiona Walker zijn zo leuk om de kinderkamer mee te decoreren. Ze zijn er in allerlei varianten, de leeuw is slechts een voorbeeld. Ze zijn er in het groot en klein, leuk om te combineren. Met een haakje aan de achterkant zijn ze makkelijk te bevestigen aan de muur.

Dit is slechts een greep uit de winkel en naar mijn mening kraamcadeau tips voor een leuk budget (maar kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken). Ben je benieuwd wat we nog meer hebben? Kom gezellig langs! Ik werk op vrijdag & zondag en help je graag! Online bestellen kan ook, alle tips zijn gelinkt met de webshop.

X, Adinda