Accessoire erbij?

Het is officieel herfst, maar wat hebben we een fijne zomer gehad. Stiekem kijk ik ook uit naar de komende maanden. De kou, de kneuterigheid, het knusse, ik heb er zin in.

Ik ben de kledingkasten langzaam aan het opruimen en de zomerkleding maakt plaats voor de winterkleding. Mia kan gelukkig nog veel oude kleding van Yuna aan. Handig en heel leuk, omdat het me aan de babytijd van Yuna herinnert. Yuna is echter wel uit veel kleding gegroeid, tijd dus om alvast rond te kijken naar leuke items. Nu durf ik nog niet helemaal aan de winter toe te geven dus ik begin met de accessoires en ik dwaal ook af naar accessoires die altijd gedragen kunnen worden. Hierbij mijn favorieten (klik op de foto voor de shoplink) voor de kleintjes en mezelf tot nu toe;

Zara dames, wollen baret, €15,95
Zara kids, wollen baret, €9,95
Zara kids, donkere muts met oortjes, €10,95Ik heb lang haar, maar draag het vrijwel altijd in een hoge knot. Simpelweg omdat er ’s ochtends weinig tijd is om mijn haar fatsoenlijk te föhnen (en ik het geduld er niet voor heb en er standaard twee meisjes aan mijn been hangen). Saai wel dus lang leve de srunchies en bandeaus;

Lotte Oudshoorn Design,
srunchie denim,
€10,00
Lotte Oudshoorn Design, srunchie leopard, €10,00
Lotte Oudshoorn Design, bandeau leopard, €18,00. Voor meisjes €15,00

De bandeau is ook verkrijgbaar in een kleine maat.

Atelier des Femmes, roze scrunchie, €16,95
Atelier des Femmes, bandeau Bibi, €24,95


Zowel de srunchie als bandeau zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.Een van de leuke dingen aan de herfst en winter vind ik het dragen van mutsen. Handig bij bad hairdays en ze geven je look iets extra’s.

Mango dames, grijze muts, €15,99
Le Bonnet, lichtroze muts, €50,00


Beide mutsjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Dit vind ik de allerliefste mutsjes voor baby’s (ook leuk als kraamcadeau);

Ziloen, roze muts van gekookte wol, €27,50
Ziloen, wollen strikmutsje, €7,25De webshop Ziloen richt zich op natuurlijke en duurzame producten. Veel producten zijn gemaakt van wol, zijde en katoen en gaan lange tijd mee.

Tijdens de koudere dagen mag een sjaal ook niet ontbreken en persoonlijk vind ik dit de leukste sjaals voor onze mini’s;

Sep7ember sjaal, €24,95
Sep7ember sjaal, €24,95
Sep7ember sjaal, €24,95

Sep7emberkids is een duurzame webshop die jassen, sjaals en tassen maakt van vintage wol. Marlous, de eigenaresse, maakt alles zelf in samenwerking met Het Naaiatelier. De webshop is absoluut een bezoekje waard.

Krijg je al een beetje zin in de herfst en winter? 🙂 Heb je zelf nog leuke tips voor de leukste (winter) accessoires? Laat het me dan vooral weten!

Liefs, Adinda